Елітний комбінезон для йоги та дому "flap pajamas" YOGA

1740,00
грн
Тканина: Органічна бавовна Supreme Penye, спокійного гірчичного кольору, з індивідуально нанесеним астрологічним принтом. Чудова модель для дому та домашньої йоги. Натуральна тканина без поліестру, не мнеться, високої зносостойкості. Принт нанесений цифровим способом, що гарантує ще більшу якість і довговічність виробу.

Упаковка: Піжамка пакується в елегантну подарункову упаковку з червоною стрічкою та листівкою яку Ви можете підписати теплими словами особисто чи попросити про це нас. Подарунок упакований так, ніби ви це зробили особисто. Без рекламних текстів на коробці та з листівкою для ваших особистих привітань.

Замовлення: Можна відшити розмір під будь-які стандарти чи індивідуальні параметри на зріст від XXS до XXL, дитячі, чоловічі. Запитуйте у менеджера.
Склад тканини: 95% органічна бавовна, 5% еластан.
Замовляйте перед святами передчасно. При замовленні потрібно вказати потрібний зріст, розмір і при можливості параметри: об'єм грудей, талії, бедер.
Рекомендується перед використанням і в подальшому прання при температурі 30 градусів в режимі "Ручне прання"

Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.
Знижки на замовлення будь яких піжам з сайту для постійних клієнтів

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки. Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.
ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda