Жіноча піжама попожама сіра з розовим "Балерина"

1290,00
грн
Тканина: В цій моделі ми використовуємо органічну бавовну Кулір Penye з яскравим та милим принтом принцес-балерин на сірому з рожевими манжетами. Натуральна тканина без поліестру, найдорожча та найякісніша серед трикотажної сировини , яка довго служить, не деформується

Модель: Пожама типу Victoria's Secret, гарно сідає на жіноче тіло і підкреслює форми. Не висить, кожна деталь продумана і модернізована. В моделі гарно відкрита зона шиї та декольте, округлий клапан на попі чудово підкркреслює її форми .

Упаковка: Біла коробка з бантом і листівкою

Місія: Піжама Popojama — милий та в одночас спокусливий одяг для сновидінь та дому. Ми обираємо м'які натуральні тканини, насичені кольори і яскраві деталі.
Все, що ми створюємо, об'єднує одна ідея: ми хочемо довести, що домашній одяг може бути не тільки зручним і затишним, а й оригінальним та звабливим.

Деталі: Можна відшити розмір якого немає на сайті під будь-які стандарти чи індивідуальні параметри.
Склад тканини: 95% органічна бавовна, 5% еластан.
Замовляйте перед святами завчасно. При замовленні потрібно вказати потрібний зріст, розмір і при можливості параметри: об'єм грудей, талії, бедер.

Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.
Рекомендується перед використанням і в подальшому прання трикотажних тканин при температурі не більше 30 градусів в режимі "Ручне прання"

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки.
Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.
ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda