Попожамка "Серденько"

1390,00
грн

Тканина: В цій моделі ми використовуємо органічну бавовну кулір. Натуральну, без поліестру, найдорожчу та найякіснішу серед трикотажної сировини, яка довго служить, не деформується, не мнеться, з яскравим прінтом сердечки та зігзаги на молочному.

Модель: Попожама типу Victoria's Secret, гарно сідає на жіноче тіло і підкреслює форми. Не висить, кожна деталь продумана і модернізована. В моделі гарно відкрита зона шиї та декольте, округлий клапан на попі чудово підкреслює її форми . В піжамі молочні манжети. 

Упаковка: Піжамка пакується в елегантну подарункову упаковку з червоною стрічкою та листівкою яку Ви можете підписати теплими словами особисто чи попросити про це нас. Подарунок упакований так, ніби ви це зробили особисто. Без рекламних текстів на коробці та з листівкою для ваших особистих привітань. Ви маєте можливість привітати рідних святково та вишукано з будь-якої точки світ. Зробіть лише замовлення. Про все інше потурбуємось ми.

Місія: Піжама Popojama — прикольний та в одночас еротичний одяг для сновидінь та дому. Ми обираємо м'які натуральні тканини, насичені кольори і яскраві деталі.
Все, що ми створюємо, об'єднує одна ідея: ми хочемо довести, що домашній одяг може бути не тільки зручним і затишним, а й стильним, оригінальним та звабливим.
Деталі: Можна відшити розмір під будь-які стандарти чи індивідуальні параметри на зріст від XXS до XXL, дитячі, чоловічі. Запитуйте у менеджера.
Склад тканини: 95% органічна бавовна, 5% еластан.
Розміри XS, S, M, L є в наявності, XL -XXL та дитячі виготовляються під замовлення за 3-7 днів. Замовляйте перед святами передчасно. При замовленні потрібно вказати потрібний зріст, розмір і при можливості параметри: об'єм грудей, талії, бедер.
Рекомендується перед використанням і в подальшому прання при температурі 30 градусів в режимі "Ручне прання"

Деякі моделі виготовляються на замовлення професійними кравчинями в термін 3-7 робочих днів. Будь ласка, зверніть увагу, що під час розпродажу та святкових днів це може зайняти більше часу. Якщо вам потрібне ваше замовлення до точної дати, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки. Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.

ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda