Піжама- попожама шортики "Макарунчик"

1490,00
грн
Тканина: В цій моделі ми використовуємо органічну бавовну Supreme Penye з шовковистою основою з яскравим прінтом солодкі макаруни на ніжно бірюзовому. Натуральну тканину без поліестру, найдорожчу та найякіснішу серед трикотажної сировини , яка довго служить, не деформується, не кошлатиться, не мнеться, високої зносостойкості.

Модель: Попожама гарно сідає на жіноче тіло і підкреслює форми. Не висить, кожна деталь продумана і модернізована. В моделі гарно відкрита зона шиї та декольте, округлий клапан на попі чудово підкркреслює її форми ,короткі шортики підкреслюють ніжки.

Упаковка: Піжамка пакується в елегантну подарункову упаковку з червоною стрічкою та листівкою яку Ви можете підписати теплими словами особисто чи попросити про це нас.

Місія: Піжама Popojama — прикольний та в одночас еротичний одяг для сновидінь та дому. Ми обираємо м'які натуральні тканини, насичені кольори і яскраві деталі.
Все, що ми створюємо, об'єднує одна ідея: ми хочемо довести, що домашній одяг може бути не тільки зручним і затишним, а й оригінальним та звабливим.

Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.
Рекомендується перед використанням і в подальшому прання трикотажних тканин при температурі не більше 30 градусів в режимі "Ручне прання"
Знижки на замовлення будь яких піжам з сайту для постійних клієнтів

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки. Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.
ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda