Попожама для дому "Сappuccino"

1880,00
грн

Тканина: Органічна бавовна Supreme Penye, з шовковистою основою. Натуральна тканина без поліестру, найдорожча та найякісніша серед трикотажної сировини , яка довго служить, не деформується, не кошлатиться, не мнеться, високої зносостойкості.

Модель: Ми постійно прагнемо удосконалити нашу попожаму,щоб вона була ще зручнішою та більш функціональнішою для кожної жінки, тому ми зробили інноваційну модель з карманом на сідничках. Завдяки резинці сіднички легко відкриваються при необхідності, а піжама так і залишається комфортною та гарно зберігає тепло. В такій моделі можна навіть проводити вечірки та зустрічати гостей.

Упаковка: Елегантна подарункова упаковка з червоною стрічкою та листівкою

Замовлення: Деякі моделі виготовляються на замовлення професійними кравчинями в термін 3-7 робочих днів. Будь ласка, зверніть увагу, що під час розпродажу та святкових днів це може зайняти більше часу. Якщо вам потрібне ваше замовлення до точної дати, будь ласка, зв'яжіться з нами. Можна відшити розмір під будь-які стандарти чи індивідуальні параметри на зріст від XXS до XXL, дитячі, чоловічі. Запитуйте у менеджера.

Склад тканини: 95% органічна бавовна, 5% лайкра.
Розміри XS, S, M,L є в наявності, XL -XXL відшиваються під замовлення.
При замовленні потрібно вказати потрібний зріст, розмір і при можливості параметри: об'єм грудей, талії, бедер.

Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.
Рекомендується перед використанням і в подальшому прання трикотажних тканин при температурі не більше 30 градусів в режимі "Ручне прання" з виворітньої сторони.

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки.
Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.
ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda