Піжама попожама з кишенею на попі гірчичного кольору "Half-life"

Попожама
1790,00
грн
Price with delivery to Europe - 80 $
Payment for Europe via PayPal
Тканина: В цій моделі ми використовуємо органічну бавовну Supreme Penye, з шовковистою основою, модного гірчичного кольору і чорними вставками в манжетах та клапані. Тканина натуральна, без поліестру, найдорожча та найякісніша серед трикотажної сировини , яка довго служить, не деформується, не кошлатиться, не мнеться, високої зносостойкості.

При замовленні піжам від 1490 грн або халата - колготи-чулки з вирізами на стегнах в подарунок. При замовленні піжами пиши в коментарях менеджеру "Хочу чулки"

Деталі: Можна відшити розмір під будь-які стандарти чи індивідуальні параметри на зріст від XXS до XXL, дитячі, чоловічі. Запитуйте у менеджера.
Склад тканини: 95% органічна бавовна, 5% еластан.

Розміри яких немає в наявності, чоловічі та дитячі виготовляються під замовлення за 2-4 дні. Замовляйте перед святами передчасно. При замовленні потрібно вказати потрібний зріст, розмір і при можливості параметри: об'єм грудей, талії, бедер.

Будь ласка, зверніть увагу, що під час розпродажу та святкових днів це може зайняти більше часу. Якщо вам потрібне ваше замовлення до точної дати, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.

Рекомендується перед використанням і в подальшому прання трикотажних тканин при температурі не більше 30 градусів в режимі "Ручне прання"
Знижки на замовлення будь яких піжам з сайту для постійних клієнтів

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки. Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.
ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda