Блакитна трикотажна піжама попожама з ламами "La La Lama"

Попожама
1290,00
грн

Тканина: В цій моделі ми використовуємо органічну бавовну кулір Penye з ніжними ламами які посміхаються та надписами "No problama LaLaLa Lama". Натуральна тканина без поліестру, яка довго служить, високої зносостойкості . Посмішка лам подарує яскраві емоції на весь рік.

Модель: Пожама типу Victoria's Secret, гарно сідає на жіноче тіло і підкреслює форми. Кожна деталь продумана і модернізована. В моделі гарно відкрита зона шиї та декольте, округлий клапан на попі чудово підкркреслює її форми . Ми точно знаємо бажання наших жінок та ваші потреби.

Упаковка: Біла коробка з бантом і листівкою.

Місія: Піжама Popojama — прикольний та в одночас еротичний одяг для сновидінь та дому. Ми обираємо м'які натуральні тканини, насичені кольори і яскраві деталі.
Все, що ми створюємо, об'єднує одна ідея: ми хочемо довести, що домашній одяг може бути не тільки зручним і затишним, а й оригінальним та звабливим.

Деталі: Можна відшити розмір під будь-які стандарти чи індивідуальні параметри на зріст від XXS до XXL, дитячі. Запитуйте у менеджера.
Склад тканини: 95% органічна бавовна, 5% еластан.

Деякі розміри виготовляються на замовлення професійними кравчинями в термін 2-5 робочих днів. Будь ласка, зверніть увагу, що під час розпродажу та святкових днів це може зайняти більше часу. Якщо вам потрібне ваше замовлення до точної дати, будь ласка, зв'яжіться з нами.
Всі речі з індивідуальними змінами — остаточні та не підлягають поверненню.
Рекомендується перед використанням і в подальшому прання трикотажних тканин при температурі не більше 30 градусів в режимі "Ручне прання"
Знижки на замовлення будь яких піжам з сайту для постійних клієнтів

Обмін чи повернення можливе протягом 14 днів після доставки. Будь ласка, зверніть увагу, що речі не мають бути у використані та приймаються лише з бірками та оригінальною упаковкою.
ЩЕ МОДЕЛІ
Made on
Tilda